Slik bestiller du klistremerker til din bedrift

Klistremerker

Visste du at klistremerker er en av de beste måtene å markedsføre bedriften din på? Klistremerker har mange bruksområder, og de er forholdsvis rimelige sammenlignet med andre former for markedsføring. Alt handler om å bli sett.

Kvantitet teller

Kvalitet er alltid viktig når ting skal produseres, men når det gjelder markedsføring, er det ofte kvantitet som gjelder. Du må bli sett av flest mulig, og helst på en rimelig måte. Det er jo ikke alle som har råd til dyre reklamekampanjer på TV eller radio – men, alle har råd til klistremerker! Med litt fantasi kan du bruke dem til å skaffe deg flere kunder, og til å gjøre deg mer synlig i hverdagen. Synlighet i hverdagen handler for eksempel om å feste klistremerker på firmavinduer og firmabiler, slik at folk ser firmanavnet i det daglige, og vet hva dere tilbyr.

Bestill klistremerker på nett

Den aller enkleste måten å bestille klistremerker på, er via nettsider. Foliekniven.no tilbyr spesialtilpassede løsninger for deg, og du kan kjøpe klistremerker her gjennom å velge fasong, størrelse, tekst og design. Velg kvalitet etter hva merkene skal brukes til. Skal de for eksempel brukes innendørs, eller skal de monteres på firmabilen? Deretter velger du antall klistremerker du vil kjøpe. Du får et prisoverslag før du bekrefter bestillingen. Du kan kjøpe alt fra ett klistremerke til mange hundre, etter eget behov. Det vil alltid være rimeligere å kjøpe flere identiske klistremerker, men det er kanskje mest aktuelt å kjøpe mange små, og relativt få store. Dette avhenger selvsagt av størrelsen på firmaet ditt og hva du skal bruke klistremerkene til.

Et godt design

Det er mange måter å utforme et klistremerke på, men hvis det skal brukes til markedsføring, bør det vise firmalogoen eller firmanavnet, og det bør selvsagt ha kontaktinformasjon i form av et telefonnummer eller en nettadresse. Da vet potensielle kunder hvordan de kan komme i kontakt med ditt firma. Hvis du er entreprenør, kan du for eksempel plassere klistremerker rett på maskinene. Når noen da har bruk for en gravemaskin eller en bulldoser, velger de kanskje å kontakte nettopp dere, fordi de så telefonnummeret på en av dine maskiner.

Klistremerker som kundegaver

Det er lurt å ha klistremerker liggende. Du kan klebe dem på produkter dere leverer eller gi dem bort til kundene. Legg ved et klistremerker når dere sender varer i posten, eller send dem ut som en liten gave for eksempel når det er jul. Klistremerker kan også brukes aktivt i markedsføring gjennom for eksempel å legge dem i postkasser. Det handler om å få folk til å huske firmanavnet når de trenger varer eller tjenester som dere leverer.

Utendørs markedsføring

Klistremerker egner seg også fint til utendørs markedsføring. De kan klebes på ulike underlag, alt etter hvilken type merker du velger. Kleb dem på metall, betongvegger eller på oppslagstavler. Gjør firmaet synlig gjennom å spre firmanavnet og kontaktinformasjonen. Som nevnt ovenfor, er kvantitet ofte nøkkelen til god markedsføring. Plasser gjerne klistremerker med jevne mellomrom i byen eller området der firmaet ligger. Når folk ser den samme informasjonen gang på gang, fester den seg lettere, og de husker dere når de trenger dere.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.