På tide å skape nye ferieminner

Nå er det lenge siden vi har kunnet dyppe føttene i turkist vann, drukket billige drinker på stranden og opplevd gitarklimpring på en søreuropeisk restaurant. Endelig begynner vi å gå tilbake til normalen og du kan igjen unne deg en ferie til varmere strøk. Finn det perfekte reisemålet sammen med familien, alene, med kjæresten eller med vennegjengen.

Uansett hvor du ender opp så vil nok du eller dere få en helt fantastisk tur. Vi har funnet frem noen gode destinasjoner som passer perfekt for deg som ikke har vært på reise på en stund og som virkelig ønsker å skape noen nye ferieminner.

Foto: Unsplash

Årets billigste reise

Kanskje er dette en tur du tenker at du skal spandere en skikkelig fin tur på deg selv, ettersom du kanskje har spart opp penger på å ikke reise de siste to årene. Likevel så er det deilig å spare penger der man kan. Restplasser kan være en helt super måte å spare litt penger på. Her kan du nemlig finne både hotell og fly til en veldig god pris. Den eneste haken er at dette er reiser som gjerne skjer om en eller to uker. Det er nettopp derfor de er så mye billigere. En super måte å reise på for deg som har muligheten til å være litt spontan og for deg som heller vil bruke penger på god mat og fantastiske opplevelser. 

Hvor skal dere ta turen?

Når du bestiller en reise med restplasser så kan du selv velge om du ønsker å booke både fly og hotell, eller bare en av dem. Kanskje har du et spesielt reisemål du ønsker å besøke, eller kanskje synes du det er spennende å ta en titt på de forskjellige tilbudene som ligger ute slik at du kan finne et som virker spennende.

Vi kan for eksempel anbefale restplasser til Hellas dersom du eller dere savner varme, god mat og vakre strender. Du får enkelt oversikt over hvor det er tilbud, hvilket hotell det tilhører, dato for avreise og hvor mange netter det er. På den måten kan du enkelt vurdere om dette er noe som passer inn i timeplanen. Bla deg igjennom de mange vakre stedene for å finne det som passer perfekt for akkurat din tur. Husk å dobbeltsjekke avreisebyen, slik at du ikke bestiller en tur fra Oslo om du sitter i Bergen. Kos deg masse!

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.