Hvilket toastjern er best i test?

Toastjern

Vil du ha noe som smaker godt og som er enkelt å lage? Da det bli toast. Det finnes mange varianter, og det eneste du trenger – bortsett fra toasten – er et toastjern. Når det gjelder kvaliteten på toastjern, varierer dette mye fra én produsent til en annen. Dette kan også gå utover kvaliteten på maten. I denne artikkelen skal vi ta for oss tre av de aller beste toastjernene som har vunnet flere tester.

KRUPS Grcic FDK452

Først ut i denne toastjern test er et jern fra Krups som er utviklet av en tysk designer ved navn Konstantin Grcic. Dette toastjernet har vunnet en rekke tester og scoret høyt både når det gjelder brukervennlighet, sikkerhet og design. Krups-jernet består av to dype plater, slik at selv store toastskiver blir tilberedt på en effektiv og rask måte. Dette jernet har et klassisk design hvor det er mulig å steke to toasts på en gang. Jernet kommer også med non-stick-belegg som gjør det enkelt å holde rent.

Brukervennligheten er det heller ikke noe å si på. Toasteren viser et rødt lys når det er i gang og et grønt lys som indikerer at det har nådd den rette temperaturen og du kan legge på sandwichene. Du kan også se populære toaststjernemodeller på Testoversikt.no hvis du vil vite mer om flere av de beste modellene.

C3 Ciabatta toastjern

Det neste toastjernet ut har også vunnet flere toastjerntester, både i Danmark og Sverige. Denne modellen ble utviklet med det mål for øyet å kunne tilberede både vanlig toast og andre typer snacks. Toastjernet C3 Ciabatta har en svart blank finish og har et veldig enkelt design.

Også dette jernet er non-stick-behandlet. Toasten får derfor en sprø overflate, og er av den grunn også svært enkelt å holde rent. Dette toastjernet har til forskjell fra førstnevnte ikke doble stekerom, men heller overflater som er store og ruglete.

Du bestemmer derfor selv om du ønsker å steke store toasts eller klassiske toasts. Denne modellen har vist overraskende god effekt på 700W og som gjør at det går raskt og enkelt å steke toasts.

Tefal Snack Collection toastjern

Det siste toastjernet ut i denne testen kommer fra produsenten Tefal og er veldig fleksibelt for steking av toast. Dette jernet kan du også bruke til å steke andre ting på. Platene er nemlig utskiftbare, og du kan bruke jernet til å steke alt fra belgiske vafler til donuts og pannekaker. Det finnes hele 16 ulike typer plater som passer i jernet.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.