Spar penger når du handler bildeler og tilbehør til bilen

bmw

Bilhold er ikke akkurat rimelig, så det kan være greit å spare penger der det er mulig. I dag er de aller fleste moderne biler avanserte systemer der relativt få deler og komponenter kan byttes eller repareres av kunden selv. Likevel er det noen ting du kan fikse på egen hånd.

Smarte tilbehør skreddersydd til bilen din

Hvis det er noe du irriterer deg litt over, eller som du bare savner i bilen din, kan du være nesten helt sikker på at det finnes et tilbehør som kan løse utfordringen for deg. Det kan for eksempel dreie seg om oppbevaringsløsninger, eller smarte holdere for mobiltelefon, brett eller briller. Originalt tilbehør er ofte førstevalget, for eksempel vil selvfølgelig originalt BMW tilbehør være det beste valget til en BMW.

Med små smarte detaljer, som for eksempel egen veske til oljeflaske, eller en liten krok til bak på nakkestøtten, kan gjøre hverdagen mye enklere. Dessuten er det lettere å holde en ryddig bil ren innvendig, noe som de fleste bileiere setter pris på. Denne type tilbehør trenger ikke koste en formue, når du kjøper på nett sparer du vanligvis også noen kroner ekstra.

Husk på sikkerheten

Ved periodisk kjøretøykontroll er redningsvest og varseltrekant et par av sjekkpunktene. Det er viktig å huske på at det ikke er for moros skyld, disse enkle detaljene kan være helt avgjørende ved en ulykke. Varseltrekanten er et enkelt og svært effektivt hjelpemiddel når du skal merke opp et ulykkessted. En enkel redningsvest vil bokstavelig talt redde liv, dessverre skjer det ulykker med tragisk utfall i situasjoner der personer beveger seg i veibanen.

Et førstehjelpssett er en ytterligere svært rimelig «livsforsikring», som du definitivt bør vurdere å ha i bilen. Du finner selvfølgelig alle typer sikkerhetsutstyr på nett, selv om du velger originaldeler vil sluttsummen ikke bli avskrekkende. Særlig ikke med tanke på at utstyret kan redde liv.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.