Disse plaggene trenger du til våren

Sakte, men sikkert så begynner våren å snike seg innpå. Da kan vi endelig pakke vekk luer, vanter, votter og boblejakker. Dette kan byttes ut med flotte skjørt, dongerijakker, joggesko og t-skjorter. Når våren endelig inntreffer så hender det av og til at man plutselig oppdager at det er noe som mangler i garderoben.

Kanskje har fjorårets favorittplagg blitt for lite, eller kanskje er det rett og slett bare ikke på moten lenger. Uansett grunn, så er det ofte noe som mangler når årstidene skifter. Vi har derfor funnet frem noen av våre vårfavoritter fra New Wear, slik at du kan være forberedt på våren som kommer – med det perfekte antrekket.

Den perfekte kjolen

Kjoler er helt perfekte når våren sniker seg inn. Det gir deg virkelig følelsen av at sommeren nærmer seg, samtidig som du enkelt kan bruke en bukse eller strømpebukse under dersom det blir kaldt med bare ben. I år så elsker vi kjoler med print. Hos New Wear kan du finne supre kjoler med vakre prints som passer til enhver kroppsfasong. Vi elsker Daniella og Juliane kjolene som er to lange kjoler som du enkelt kan gjemme et par strømpebukser under dersom det er kaldt. Om du heller ønsker korte kjoler så er vi veldig glad i Vigga og Felicia som er to stilfulle kjoler som kan brukes til hverdag, på kontoret eller på fest. Bytt ut tilbehøret og så kan du gjøre den så pynta eller nedtonet du selv ønsker.

Foto: Unsplash

Toppene du mangler i skapet

Her hos New Wear finner du vakre klesnyheter du ikke visste at manglet i skapet ditt. Samira blondetopp i svart er en super topp denne våren. Den er enkel og elegant, samtidig som blondene gir den «det lille ekstra». Denne kan enkelt styles både opp og ned, slik at du kan bruke den både til hverdags og på fest. Både prisen og kvaliteten er god, så dette er nok en topp du kanskje ender opp med å kjøpe i både to og tre farger.

Selv om det er vår og solen begynner å varme så kan det være godt med noen lekre gensere som kan varme litt når solen forsvinner. Du kan finne utrolig mye fin strikk hos denne nettbutikken og vi har spesielt falt for Pinja Knit Carigan i Beige Leo. En cardigan du enkelt kan bruke til å gjøre et antrekk litt ekstra spennende, eller som kan varme en sen vårkveld.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.