Den perfekte hagen for det moderne hjemmet

moderne-hage

Det å planlegge eller finne ut av hvordan hagen skal se ut er ikke alltid like enkelt. Kanskje synes du det er vanskelig fordi du ikke har så mye forhold til hagearbeid, eller kanskje har du aldri innredet en hage før. Kanskje synes du hagen er for stor, eller kanskje er den for liten. Uansett hvordan hage du har, så kan du benytte deg av noen av våre tips til en moderne hage.

Det å ha en moderne hage er ikke like populært i Norge som det er i mange andre land. Mange ønsker hjemmekoselige hager fremfor minimalistiske og stilfulle hager. Derfor har vi kommet opp med noen tips til deg som ønsker en moderne hage. Det er ikke så mange andre tips der ute, så forhåpentligvis kan du få litt inspirasjon fra oss. Dette er ditt tegn på å endelig gjøre noe med hagen.

Hva skal du velge og hvor skal det stå?

Med et moderne hus kan det være stilig med en moderne hage. En moderne hage trenger ikke å være ukoselig eller upersonlig, den kan fremdeles ha stil og sjarm. For å virkelig ha en moderne hage så anbefaler vi blomsterkasser fremfor bed eller planting direkte i hagen. For det første gir dette en mer moderne «look» i hagen, og for det andre er det utrolig mye enklere å vedlikeholde blomster og planter som står i kraftige blomsterkasser, fremfor bed. Det finnes mange forskjellige slike kasser å velge mellom og du finner dem i forskjellige design og størrelser. Med det så bør det være mulig for deg å finne en som passer inn i din hage, både med design og størrelse.

Stein gjør også hagen mer moderne. Kanskje legger du en steintrapp, setter opp en liten fontene i stein eller kjøper inn et lite steinbord. Uansett hva du velger så gir stein i hagen et eksklusivt og moderne utrykk til hagen – perfekt for deg som har et moderne hjem. Videre så har lys mye å si. Å ha lys langs bakken gir virkelig et moderne utrykk til en hage. Samtidig gir det også et eksklusivt utrykk ettersom det kan minne litt om en hage på et hotell. For noen kan dette kanskje virke litt upersonlig, men vi synes faktisk at det kan gjøre hagen både koseligere og varmere. Det er hvert fall ingen tvil om at det er hyggeligere å sitte ute på sene sommerkvelder om man har litt ekstra lys.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.