3 ting alle kvinner bør ha i skuffen

kvinder

Det finnes en rekke ting kvinner bør ha i skuffen sin, men i denne artikkelen skal vi gå inn på tre spesifikke ting alle kvinner bør ha i nattbordsskuffen. Da blir det nok med en gang litt mer seksuelt, på alle måter. Kanskje du er interessert i å lese mer om akkurat dette? Da anbefaler vi deg å lese videre, for dette kan endre livet ditt på en rekke ulike måter!

Kos deg

Vi vet alle hvor viktig det er å ta vare på vår fysiske og psykiske helse. Det er helt essensielt! Men, det mange ikke tenker på er at det å ta vare på sin seksuelle helse er også en stor del av dette. Når du tar vare på din seksuelle helse, tar du også vare på din fysiske og psykiske helse. Noe som er viktig å tenke på, er det faktum at de som onanerer ofte har det bedre med seg selv. Ikke bare fordi de vet selv hva de liker i senga, men de vet også hvordan de kan slappe av etter en stressende dag. Det er få ting som er så avslappende som en ordentlig god orgasme, det er i hvert fall sikkert og visst!

Derfor kan det være greit å ha noen midler som kan hjelpe deg å slappe av lett tilgjengelig i nattbordskuffen. Vi kan foreslå at en dildo kanskje er noe som passer for deg? Dette er bare et av de seksuelle leketøyene som vi anbefaler kvinner å ha i skuffen sin. Når du kjøper deg en dildo kan det også være lurt å investere i dildorens og ikke minst glidemiddel. Husk å kjøpe et glidemiddel som passer med den dildoen du har kjøpt. Det gjør at du ikke ødelegger noe. De aller fleste dildoer passer best med et vannbasert glidemiddel, men dobbeltsjekk instruksjonene før du kjøper noe. Det er alltid lurt å vite hva det er man kjøper, og når man kjøper dildo kan det også være en god idé å sjekke størrelsen på den!

Hva slags dildo bør jeg velge?

Det er helt opp til deg selv hva slags dildo du velger. Noen velger å prøve seg litt fram med vibratorer først, slik at de vet hva de vil ha. Dette er én måte å gjøre det på! Andre velger å kjøpe seg en dildo som er formet som en penis og kose seg med denne. Det finnes også alternativer som kan kombineres som dildo og vibrator. Det er rett og slett mye du kan velge i.

Dildoer kommer i mange størrelser og fasonger, og det er bare å velge og vrake. Når du har kjøpt din første dildo, har du allerede kommet langt på vei. Mange tenker også at de ikke har lyst til å kjøpe en dildo, rett og slett fordi de har sett helt urealistiske dildoer i diverse filmer som sirkulerer på nett. La deg ikke skremme, for det finnes den perfekte dildoen for deg der ute!

Et annet godt tips vi har når det kommer til å velge dildo, er å lese anmeldelser. Det finnes en rekke gode oversikter over hva slags dildoer du kan prøve deg på. Her vil du også finne oppsummeringer av egenskapene deres og se om det passer til deg og ditt seksuelle liv. Kanskje du til og med finner en som har egenskaper du ikke en gang visste at du var ute etter? Det er fullt mulig.

Hva burde en kvinne ha i skuffen?

Det er jo en rekke ting en kvinne bør ha i skuffen sin, men tre av disse tingene bør altså være en dildo, rensemiddel for denne dildoen og glidemiddel. Da er det absolutt slik at kvinnen har det hun trenger for en skikkelig god omgang i senga. Det som er så spennende med en dildo er at hun kan bruke den på seg selv, på andre eller andre kan bruke den på henne. Det er altså absolutt et verktøy som kan brukes til det aller meste. Vi anbefaler på det aller varmeste å prøve det, rett og slett fordi det er så spennende.

Det å ha et spennende seksualliv, der man utforsker både seg selv og andre kan lede til mange deilige stunder sammen. Det er absolutt noe de aller fleste bør bli flinkere på. Det er ingen skam i å ha sexleketøy når du er alene, sammen med noen eller flere. Det burde absolutt være mulig å ta sexleketøyene ut av nattbordskuffen og plassere dem på nattbordet. Det burde ikke være flaut å ha det deilig i senga. Eller hva synes du?

Vi håper at du har fått en liten innsikt i hva som kan være lurt å ha i nattbordskuffen. Vi vil også minne på at om du har en batteridrevet dildo, kan det være en fordel å ha batterier i skuffen også! Husk alltid å lade dildoen etter du har brukt den hvis den er oppladbar. Dette er fordi du ikke vil at den skal slutte å virke sånn midt i din egen hyrdestund. Det kan jo bli en veldig nedtur.

Ellers så er tipsene våre at du burde ha mer enn tre ting i nattbordskuffen din, fordi det å utvikle seg seksuelt og det å prøve nye ting er noe som er godt for oss alle sammen. Det å komme seg ut av komfortsonen og bare nyte ting alene og sammen med andre gjør livet verdt å leve. Det er sikkert og visst.

Er du enig i at det er disse tingene som bør være i nattbordskuff? Har du kanskje din egen dildo i nattbordskuffen din? Visste du forresten at det er mulig å ta en avstøpning av noens penis og deretter lage en helt egen dildo? Dette kan absolutt være en gaveidé hvis du ønsker å gi din partner noe ekstra spennende til jul eller bursdag, kanskje til og med valentinsdagen? Mulighetene er mange når det kommer til hva man kan gjøre med en avstøpning av sin egen penis. Det er du vel kanskje enig i?

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.